L'EMPRESA

Casa Paraire

És una empresa familiar que fou fundada l’any 1929 per Esteve Joher i Batllori i Frederic Joher i Olivé. Continuada per Josep Mª Joher i Mitjà (3ª generació) i actualment dirigida per David Joher i Fita (4ª generació)

...

Entenem el viverisme en dos sentits Qualitat i Innovació.

QUÈ FEM?

Ens dediquem a la producció d'arbres i arbusts per a la jardineria i ornamentació pública. Les nostres 150 hectàrees actuals de cultiu ens permeten obtenir la pròpia producció, fet que aconseguim fent cada any una acurada gestió de l'arbrat que es destinarà a la venda, la quantitat de planta que seguirà el creixement al camp i el planter necessari per poder oferir sempre la producció que precisa la nostra clientela.

Aquest producte el distribuïm arreu de l’Estat Espanyol així com en diferents països com França, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Portugal, Grècia, Rumania, Turquia, Croàcia, Rússia, Azerbaijan, Marroc, Uzbekistan, Kazakhstan i Turkmenistan.


Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra